Årets Julpyssel och Julgran

Årets Julpyssel och julgranspynt

Idag har jag klätt klart julgranen och julpysslat färdigt. Jag har även tagit fram resterande jultomtar. Det är ju trots allt bara två veckor kvar till julafton. Som alltid känns det som att det går alldeles för fort, skulle vilja bromsa tiden och bara få njuta av denna mysiga julstämning. Vi har fått ett tillskott i familjen i år, våran underbara katt Felix. Felix är tre år gammal och en ute katt, han trivs otroligt bra här i området och har bekantat sig med parkens alla djur. Imorgon är det dags för årets Julmarknad i Akalla by 4H gård. Jag älskar att bo mitt i parken bland alla djur och naturen. Många som besöker 4H gården kan tro att mitt hem är en förening eller en del av verksamheten här på gården. Det ska bli jätte roligt med Julmarknad. Nu ska jag och min man iväg och träffa mina syster och deras respektive. Det blir midagg i Fridhemsplan på restorangen Gappa. Här nedan har ni lite bilder på våran julgran och julpynt. Önskar er en fortsatt trevlig Lördag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet