Drömmen om ett Kök i Lantlig Stil

Hej!

Jag har under denna vecka sökt som en galning på Lantliga kök då jag vill renovera köket så snart som möjligt.

Det är något speciellt och inbjudande med lantkök men det kommer att kosta i både tid och ork då tanken är att montera upp köket själv. Först måste jag hitta det rätta köket!!!

Vårt hem är ju ett lantligt 17 00 tals hus med lite utav Shaby Shic stilen och  då passar inget annat en lantligt kök. Mina funderingar är Grått eller vitt? Marmor eller stenskiva? Med andra ord har jag massor av funderingar??? Här nedan Kan ni se lite Inspiration av lantliga kök som jag hittat!!! Kommentera gärna vilket kök du tycker om och varför?Kommentarfältet hittar du längst ner på inlägget. 

 

På bilderna syns ett exklusivt pärlgrått kök med bänkskivor i Carraramarmor och massor av fina snickeridetaljer.

exklusivt Kök av köksinredarna Martin Palmé och Anette Ohlsson. Detta kök är en dröm.

 

köksluckorna är sköna och behaglig för ögat och matchar marmorskivorna perfekt. Det vita porslinet och de blanka mässingsbeslagen lugnar och förstärker den platsbyggda känslan och stilen. Den pärlgråa nyansen på snickerierna och Insidorna av glasvitrinerna är i vitvaxad fur. Köksblandaren i mässing kommer ifrån Horus

 

 

Ljust och Lantligt Kök.

Ett ljust kök med pärlspontspanel och innanförliggande luckor av typen Frillen. Överskåpen har dubbla speglar och en hyllsektion med inbyggda specerifack i glas.

Bänkskiva i Carrara marmor.

 

 

Vackert Lantkök med elegans av Vackra stora skåp och vitrinskåp som omfamnas av den bedårande marmorskivan. HIMELSKT KÖK!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wr

 

Det är något speciellt och inbjudande med lantkök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet