Drömmen om ett utekök

Ett utekök drömmer många om på sommaren. Och finns det något mysigare än att stå ute i det fria och tillaga maten och blanda drinkar åt dig själv och gästerna? Nä, knappast, eller hur!  

har funderat länge på hur vi ska få ihop vår altan så att det blir mysigt och så att vi kan ha stora fester där minst 50 gäster får plats. Första gången vi började med alltanbygget så blev jag inte alls nöjd då jag tyckte att alltanen blev för liten. Jag vill ha plats för stora fester och dans yta. Nu håller vi på att bygga utt alltanen och samtidigt så har min  man byggt ett uttekök med kylskåp. Jag ordnade detaljerna och han bygger. Så nu tänkte jag att vi redovisar hela renoveringen eftersom det verkar vara uppskattat att se våra renoveringar och byggprojekt. För frågor eller kontakt så hittar ni ett fällt längst ner på inläggets sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet