Permanent hårborttagning med Lase

 

Hej!

Idag har  jag varit på min andra  Laser-behandling hos Farida på vackradej i Sundbyberg på Bergdalen 6 . Det är min andra behandling och nu börjar jag verkligen se att mina hårsäckar slutar producera hår. Under armarna behöver jag i princip aldrig raka mig längre och det är underbart! Behandlingen är intill smärtfri tycker jag. Farida använder den nyaste Laser maskinen för behandlingen vilket gör att behandlingen går snabbare, mer smärtfritt och bästa resultatet.

Farida och Yael heter tjejerna som driver Butiken lillamarrakesh och salongen vackradej, en oas i Sundbyberg med äkta marockanska produkter och Marockansk kakel som dom har kombinerat med skönhetssalong Vackra Dej. Dom erbjuder SprayTan, Hårborttagning med laser, Tatueringsborttagning samt Frans- och bryn färgning/plockning och allt inom Marockansk inredning, skönhetsprodukter och Kakel.

För bokning av behandling Klicka på länken http://www.bokadirekt.se/places/lilla-marrakesh-13647 

 

Marockansk inredning
Här kan du hitta allt från Marockansk argan olja till inredning och skönhet.
Marockansk kakel
Underbart inrett i Vackra Marockansk inredning. Jag har köpt 5 kvm Marockansk Kakel av Farida som jag ska ha i köket.

marockanskkakel

Frida som utför Laser behandlingen för Permanent hår borttagning
Frida som utför Laser behandlingen för Permanent hår borttagning på Salongen och butiken Vackra Dig
Behandlingsrummet för Laser behandling.
Behandlingsrummet för Laser behandling.

 

marockansk inredning och kakel marockanska talrikar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hoppa till verktygsfältet