Höstens Inredningstrender

Hej!!

Jag tänkte att jag ska dela med mig av några av höstens Godbitar.

H&M har fått in så himla fina inredningsgrejer som gärna får flytta in hos mig. Big time cravings på typ allt.

hm-home
 

mr-mrs-orngott-hos-hm-home

Hur fint är det inte med dessa matchande set från H&M home?

halens_57a45dea9606ee6378788454

Varje år när hösten börjar närma sig så blir jag sugen på ny heminredning. Halens har fått in så mycket fint och till fynd priser. Var tvungen att slå till på den stora burken med tappkran, den gick loss på endast 149 kr  – fynd !

H&M Home Favorites

hm_home_jul

H&M Home har fått in så himla mycket fint med guld & silver detaljer på. Det mesta har sålt slut på bara några timmar så man har inte hunnit klicka hem något. Jag är helt såld på det söta fatet med den guldiga rosetten på, finns också en tillhörande mugg. Så himla söta. Fatet blev slutsåld på bara några minuter men håller tummarna att den kommer in igen. Blir en liten eller stor beställning innan jul iallafall.
 
Hittills har jag varit super duktig & varit ganska hård med min shopping förbud. Mitt motto är ”Att lägga pengar på saker man inte behöver är som att ha en massa pengar liggandes hemma som man inte använder”. 

Louis Vuitton böcker

 

louis_vuitton_bocker

Bokus har ett super grymt erbjudande just nu. Dom ger 48 kronor rabatt vid ett köptillfälle med rabattkodenGodJul15”. Gäller vid köp för minst 100 kr ! Fri frakt.Erbjudandet gäller till tisdag 15/12. 
 
Nedanför har jag samlat ihop 8 grymma böcker under 150 kronor att fynda till sig själv eller att ge bort i julklapp! 
 
bokus

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet