Insperation från Newport

Ja, nu är det verkligen på tiden. Men jag måste erkänna, allt är inte perfekt även i mitt liv. Jag går inte runt med ett leende dagarna i ända, jag orkar inte hur mycket som helst även fast jag skulle vilja, ibland tar det bara stopp. Jag har varit sjuk och haft en svacka. Vissa dagar känns det som att gå runt i riktigt seg sirap, ni vet. Den där känslan när allt bara är jobbigt. Precis allt. Till och med att blogga, något jag annars älskar. Just därför har det varit lite tyst här på senaste tiden. Jag prioriterar annat, mig själv. Men jag hoppas att jag snart är tillbaka på daglig basis igen, för allt för jobbigt är ju inte detta. Bara en vanlig svacka som man en dag vaknar upp utan. Men jag låter det ta tid, jag vägrar stressa upp mig. 

Jag var hos doktorn idag och efter besöket tog jag en sväng till Newporthome i NK. 

Newporthome har exklusivt sortiment av heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och den europeiska kolonialstilen. Utbudet består av allt från tablebooks och mindre inredningsdetaljer till gedigna möbler från några av Europas ledande varumärken.

Här nedan har jag tagit lite bilder från deras butik i NK som ni bara måste besöka!!

www.newport.seKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hoppa till verktygsfältet