Inspirations tips från Oscar & Clothilde

Hej!

Nu är sommarlovet här och det känns så skönt att solen har tittat fram.Jag vet att jag är dålig på att uppdatera på bloggen!! men jag lovar att jag ska bli bättre på det.
Förra helgen så besökte jag butiken Oscar & Clothilde.
Oscar & Clothilde ligger Mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan 27. Med utsikt över Kungliga Biblioteket i Humlegården och en utsträckt arm från Stureplan. Oscar & Clothilde består av två passionerade Mäniskor som på jakten Från resor över hela världen samlat de mest förtrollande ting, bästsäljande, vackra och antika föremål. Jag fick rysningar när jag kom in hos Oscar & Clothilde som är två våningar stort med massor av ögongodis. Här nedan har ni lite bilder på mina favorit föremål.

 

Denna bild säger så mycket om Oscarclothilde Inredning

 

Den iögonfallande Trapezium fåtöljen som är klädd i turkos sammet. Vem vil inte ha en sån grymt snygg Fåtölj??
Denna underbara Fåtölj är tillverkad i Portogal och man kan anpassa tyget efter önskemål.

Älskar denna dekorativ ljusstake i mässing. Bianca med sin vackert målade klädsel i svart och arbetade detaljer i mässing

Dekorativt fat färgsatt för att skapa en känsla av att vara lika skarp och uppfriskande som ett dopp i Egeiska havet. Tillverkad av porslin med vackra toner av marinblått och turkos prydd med skimrande detaljer i 24k guld. Fatet leveraras i en stilfull presentförpackning.
375 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hoppa till verktygsfältet