Julafton Hemma i Akalla By

Jul Hemma I Akalla By

God jul, kära julbloggsläsare! Jag hoppas att ni fick en riktigt fin julafton och att ni har en lugn juldag och annandag att se fram emot.                                     

Jag har haft en mysig julafton, precis som väntat med alla mina systrar och deras respektive familjer. Vi började dagen med en god julmiddag och sen var det dags för alla barn att öppna julklapparna. Vi har en tradition att vi sjunger SingStar och tävlar om vem som vinner, och vi tar det på högsta alvar hahah. Med hesa röster av all sjungande och mätta på all mat avrundade vi kl 2 på naten. Idag har jag och min familj ätit en god frukost och öpant alla julklappar!!! Jag måste skryta om att min man är riktigt bra på att köpa presenter som man verkligen har användning av. Jag fick  Adidas  träningsbyxer, SHISEIDO BIO PERFORMANCE GLOW REVIVAL CREAM, tillhörande Shiseido Bio-Performance Glow Revival Seru och så fick jag även en massa underkläder. Här nedan har ni lite bilder från Julafton och juldagen.

 

Juldukning
Julbord
Julklapps glädje
Frukost på annan dag Jul

Buffe bordet

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet