Val av Tapeter till sovrummet.

Val av Tapeter till sovrummet.

Hej!

Ämnet idag handlar om val av tapeter till sovrummet. Jag tänkte dela med mig av mitt beslutångest och hoppas på att ni kan hjälpa mig. När vi renoverade vårt sovrum så valde jag vita tapeter med silver mönster. Nu två år senare inser jag att det inte var så bra. Sovrummet är väldigt vitt, kallt och tråkigt. Jag har tänkt att måla om mina möbler i svart och guld, tapetsera med en färgstark tapet. Jag har valt ut några favorittapeter men kan inte riktigt bestämma mig för vilken av tapeterna jag ska ha!! beslutångest. Hjälp mig att rösta fram en Tapet av dessa 9 st tapeter. Jag har (numrerat) tapeterna, längst ner på inlägget hittar ni ett kommentar fält där ni kan lämna er röst på eran favorit tapet. 

(1)

Denna underhållande tapet är från Cole & Son kollektion och föreställer två apor som vandrar bland pelare.

(2)

Denna kraftfulla, Moderna tapet är från Sumi Harlequin. Tapeten är en geometrisk, abstrakt skönhet.

 

(3) Den här gröna färgen är min favorit färg. Tyvärr så går det inte att få denna tapet levererad till Sverige. Hittar ni en liknande tapet säg då till mig.                                                                                      
(4)
(5)
(6)
(7)
(8)
(9)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet